úterý 28. srpna 2012

august favorites


Zkusím na konci každého měsíce napsat zhodnocení, o věcech se kterýma jsem byla nejvíc za měsíc spokojená. Dneska je to kosmetika, ale ne dekorativní, to se pokusím udělat příště, nebo samosttný článek o dekorativní kosmetice. Ale teď k věci!

První věc, se kterou jsem spokojená už dlouhé měsíce je odličovač na oči od Garnier. Hodně odličovačů mě v očích štípe, tento je úžasný je jemný, odlíčí rychle, stačí si ho dát na tamponek trochu a nestojí moc.

Čistící mýdlo od Neutrogeny. Připadalo mi, že je k ničemu, vůbec nepomůže, ale zjistila sem, že sem se zmýlila, úžasně zmatní pleť, opravdu, mám hodně mastnou pleť, hlavne na čele a asi po dvou dnech používání sem měla pleť úžasně matnou, jinak moc příjemně voní.

Maska na barvené vlasy Elseve. Vlasy mám barvené a používala jsem ji i když jsem je měla odbarvené, nevím, jak je to možné, ale nemám skoro poničené konečky a tak hebké vlasy jsem neměla po snad žádném kondiciéru ani masce. Stačí jí trochu dát do umytých, trochu vyždímaných vlasů a nechat 3-4 minut působit, potom opláchnout. Koupila jsem ji v akci 1+1 zdarma, takže bomba, určitě můj největší favorit.

Driclor. Je to zázrak a úžasná záchrana teď v létě, když se potíte. Prvních 10-14 dní jsem ho používala večer před spaním a přez den jsem šla bez deodorantu a vůbec jsem se nepotila, po cca 10ti dnech stačí ho používat 2-3 do týdne a nebudete se téměř vůbec potit.

Šampon Elseve. Nevidím, že by jsem měla nějak extra lesklé vlasy, ale za to ho stačí opravdu maličko a hrozně moc pění a vlasy dobře odmastí. Doporučuju ho, ale vlasy se mi teda nelesknou no :D


1 komentář: